Tider förändras!

Igår fick ja en sån enormt bra känsla och jag fick reda på en sak om mig själv. Jag träffade en person igår. Vi var väldigt bra vänner innan och ville ge detta en chans enligt han. Vi hade det bra i tre månader men vi bestämnde oss för att fortsätta va vänner bara.....pga att båda hade det väldigt rörigt just då. Det har vart bra efter å varken han eller ja belv ledsna över beslutet. Detta är över ett år sedan. Vi hann prata mycket igår och båda kom fram till att man förändras hela tiden, då tänkte man annolunda och så. Ja blev chockad över en del saker som ja inte trodde ja tänkte på för ett år sedan. Jag insåg att nu stod jag där igen med en av världens bästa kille, han är perfekt. Han som en gång var MIN men pga att båda var så förvirrade.
Jag fick reda på en sak av han igår och jag blev väldigt förvånad och det som skrämnde mig mest var samtalet. Nu insåg jag hur mycket ja saknade dem, det trodde ja aldrig. Vi är bara väldigt bra vänner.
Vet hur det ligger till mellan oss.....å vi kommer aldrig riskera våran vänskap. Jag vet att det aldrig kommer bli vi och ja är inte ett dug ledsen för det men det ja menar är att ja brydde mig knappt inte om något just då. Nu ser ja helt annolunda på saker å ting mot vad jag gjorde då. Det är nog bra tror ja........


Idag TACK Carola för att du finns!
Du har så rätt, ja ska tala med läkaren om detta.....det är kanske dags att bryta isen och gå vidare, sluta leva i bubblan. Jag förtränger å förtränger hela tiden men tydligen har ja inte lyckats helt än. Det är dags å ta tag i det och prata ut men det måste va med någon ja litar på. Jag är bra på att dölja smärtan men Carola kunde se idag att det var något som tryckte ner mig. Det är nog bara för att hon också mår dåligt ibland ...vi drar oss till varandra. Hon förstår dendär känslan när det knackar på ryggen. TACK!
Måste göra detta för att kunna gå vidare med mitt liv, det är egentligen inombords helt förstört. Men dem ska inte lyckas att förstöra mitt liv, ja ska leva det  livet ja alltid har velat levt. Å ingen ska hindra mig från det!


Nu är du min TESS å ingen kan ta dig ifrån mig nu! Tack......du är bäst morsan! Köpa en del av hästen, trots att du inte gillar pollen men du har insett hur mycket hon betyder för mig. Älskar dig mamma!

ha dte kanon bra folks.......kram


Bättre att ångra något man har gjort än att ångra att man aldrig gjorde det!

Denna helgen har vart kanon, så rolig. I fredags hände inte mycket på dagen, jag var så sugen på öl dessutom men men pga av det tråkiga som har drabbat våran familj så bestämnde ja mig för att hålla mig nykter hela helgen.
I slutändan är det alltid skönt. I Fredags kväll åkte ja till Malin där vi firade Fredrik lite...sen åkte ja å hämtade dem på Prima i stan. Å ja som alltid får något ryck, ville åka upp till Billingehus parkeringen och busa lite, ja gör det ibland i smyg...helt själv. Jo jag har en framhjulsdriven bil men vet ni vad det går faktiskt att slira med den också....så på med en riktigt bra Rockabilly skiva å njut......fy faaan vad det är härligt. Grabbarna som var med i bilen var rätt så tysta dem efter, haha de blev nog lite skraja.
Sen ialf för att ja hade så mycket folk i bilen började den nästan koka...körde ju högst 5 min. Själv kan ja köra 1 timme utan att något ändras. Men ja kom en bit skulle åka å hämta Micke....bilmekaniker också, vi fatta liksom inte varför motor aldrig blev kall...vi ordnade med vatten å skit. Ja kastade mig ju ur bilen å slängde upp motorhuven, där stod vi intill vägen i mörkret. Ja ska fixa en ficklampa nästa gång för banemej ja såg inte ett skit...
Jaja väl uppe hos Micke....så hällde vi i vatten men det rann rakt igenom, skumnt va? Så vi ordnade ficklampa och själva slangen hade lossnat från stycket...så det var fram med mejsel och en metalring som skulle hålla det på plats. Så å nu går den som smort.

Igår blev ja så enormnt besviken på dig.....du kommer vara helt själv en dag, för du fattar inte att du sårar människor. Jag skiter i dig fullständigt nu, lev ditt liv...å du ska skita i hur jag lever mitt.
Jag trodde du var en RIKTIG vän men knappast, vi har delat mycket du å ja......När du hör av dig då kommer ja säga jaså nu duger det minnsan, så har det alltid vart, så typiskt dig!
Jag har ställt upp för dig i alla lägen nu är det slut med det, ja kommer inte va så jävla snäll....å ja kan säga såhär folk  har börjat märka förändring. Jag kanske förlorar en eller två vänner på kuppen men då har jag insett att dem är inget att kämpa för, för ja får inget tebax utan dem behandlar mig som skit endå. Jag har så mycket vänner så ja klarar mig utan en eller två.

På fredag gäller det, fy faan vad skoj vi ska kära vänner.....ja längtar!
Å på tisdag börjar jag jobba med helt nya arbetsuppgifter och det ska bli spännade, byta totalt men fortfarande fast jobb men 100 % så skönt......men kommer inte va ledig så mycket bara men vad gör det. Ja bryr mig inte!

Jaja gott folk nu ska ja gå å lägga mig, sista sovmorgonen imorrn, 3 månader har jag var ledig....nya krafter å en ny Sanna är på ingång!

Å du ja ångrar inte ett skit det var det bästa ja har gjort.......Haha

RSS 2.0