Nu blir det andra puckar!

Ja nu jäääklar ska ja ändra på en grej. Här är man snäll och ger precis hela tiden och får inte ett skit tillbaka nu är det dags att ändra på det. Igår var ja med om en sak som ja aldrig trodde att denna personen skulle göra. Vän, tsss tror aldrig vi har vart vänner. Hur mycket har du brytt dig om mig, jo i skolan kanske men efter det då. Gör inte så stor grej av det att vi var BRA vänner efter det, vem var det som hörde av sig, vem var det som ordnade saker. Jooo JAG. Du hade din kille, du klara dej utan oss. Så kallar du det vän.....vänner bryr sig. Det är inte svårt att lufta på telefonen eller skriva ett HEJ på msn. Jaja skit samma, orka bry mig.....nu vet jag iallafall vad ja ska ändra på!
Jag ska sluta vara så himla snäll, ja ska sluta å ge. Nu är det min tur att fåå. Har sett till att andra ska vara lyckligare än  vad jag är och ärligt talat jag har inte vart lycklig på 2år..men nu är ja så glad. Jag har börjat gilla livet, det är ganska okej. Säger inte att ja ska bli en bitch, för det skulle aldrig falla mig in men ja ska sluta vara så snäll. Så nu lär folk se på en förändring, dags att ta tag i saker å ting. Så nu ni som läser detta tänker säkert något men ja skiter fullständigt i vad ni tänker. Ja har mer vänner än vad ni någonsin kommer att få, speciellt RIKTIGA vänner. Så ni kan leva vidare era tråkiga liv medans ja ska leva livet och ändra vissa saker. Nu lär ni märka förändringen!!!!!!!!!!!!!

Till mina vänner, ja kommer aldrig sluta va snäll mot er. Ni är det BÄSTA som finns.
  HA det kanon, ni är GULD.

Amazon lister å krom

Jag är dålig på att skriva här nu för tiden. Har haft fullt upp med många saker. Helgen var kanon. Jag bor i stallet nu för tiden, trivs så bra där. Jobbigt är att ja ser henne förtvina och jag vet inte vad ja ska göra. Det måste finnas något ja kan göra? Ska kolla om ja kan lösa det imorgon. Denna månaden har inte vart skoj, har inga pengar, krångel med allt. Det inträffar bara saker hit å dit hela tiden. Jag klarade inte ens av en simpel uppgift i söndags.....måste lära mig att tro på mig själv och veta att ja fixar det. Men efter alla dessa år måste ja har lärt mig det eller? Jag var så besviken på mig själv i söndags.....varför Sanna klarar du inte av det! Jag blir la så rädd för att misslyckas och rädslan för mig att göra det, tog över! Jaja ja överlevde den dagen iallafall. Jag vet inte vad ja ska göra längre, hur länge ska det följa mig? Jag är så trött på det, kan ja inte få känna en dag som lycklig eller är det för mycket begärt. Jag inser vad ja önskar med mitt liv men ja kommer aldrig kunna uppfylla dem för ja tror inte på mig själv å då är det enormt svårt. Å det är så knäckande...å det är lätta drömmar. Vet att man inte kan få allt här men en del behövs för att underlätta. Jag vet ej faaan hur ja ska göra. Vågar man ta det stora steget? Släppa allt....?

Denna dagen har vart kanon, tack Mimmi å Ida för att ni är mina vänner. Vi var på bio, kom nyss hem. Kollade på Rallybrudar och shit vilken film. Fina Amazoner och faaan vad fränt med rally. Det är en av mina drömmar, älskar att köra fort och på skogvägar, i lera, smala vägar....ja m.mm. Men ja har ingen som vill va med, man måste ha ett team. Kanske en dag dyker den möjligheten upp, vem vet!

Å sen faaan vad ja är trött på att killar bara ser tjejer som en sak......jag vet två som inte gör det. Dom är bäst, tack för att ni är dem ni är. En sak känns bra men sen dök en annan sak upp.....jag vet inte hur ja göra detta så det blir bra. Jag har berättat men tydligen hjälper inte det....

Nu ska ja ta å nana kudden, ögonen ramlar ihop snart. Stallet imorrn igen!

Dume faaan!

Ja nu undrar ni säkert vem ja ska snacka skit om men här blir det inget sånt. Utan den som är ett dume fan ä JAG. Ni ska få veta en klantig sak som ja gjorde men ja ångrar inget. Idag var ja i stallet och grejade med hästen min...som äntligen ska bli min. Det är kanon. Men ialf, till saken. Frida orkade inte rida och vi bestämde oss för att lonjera. Jag sadlade och allting och kände hur det kröp i hela kroppen...tänkte tyst för mig själv, ska ja rida? Neej säger halva hjärna medans den andra halva försöker övertala den andra att ge med sig, till slut lyckades det. Ja kollade in Tess ögon och lonjerade henne tills hon blev lite trött, hästen hade ju inte vart riden på en vecka.
Så ja gick fram å klappade henne och sa te frida ge mig hjälmen hon kollade bara på mig. Nu ska ja RIDA, det är sant. Jag satt där i sadeln och kände att här hör jag hemma, äntligen! Tess kände av att det var jag men hon var så snäll endå å en pärla.......dendär hästen är magisk. Tack Tess för att ja fick le och känna glädje igen. Man ska inte tänka på vad som kunde ske, utan leva i nuet. Jag visste att inget skulle ske, för ja känner dendär hästen och hennes blick...den förändras helt när hon är på bushumör.

Jaja denna dag har vart kanon, annars. Det närmar sig mitt jobb, dags å börja snart eller snart å snart med 10 nov....då jäklar och nu får ja dessutom köra bil. Så det ska bli intressant vart i skogen ja hamnar. Imorrn kommer mina rackarunga te halvsyskon hit....dom ville ha köttbullar med skruvmakaroner ( de som är formade som en skruv), så det blev te att åka till Coop å köpa kötbullar.....körv dög inte! Bortskämnda hmmm OJA. Men de är lätta att ha å göra med för mig lyssar dem alltid på. Maria 5 år la sig på golvet i affärn å lipade när hon inte fick godis , (för en viss person ger dem alltid något när dem handlar) , så då tänkte hon att hon skulle få det för mig med. Jag sa te henne Maria det är ingen ide du ligger här å grinar för du får endå inget godis av mig det vet du. Hon kollade med sina fina ögonen och ja fick världens dåligaste samvete men ja lyckades stå på mig. Sluta gråt nu och visa vilken stor tjej du är.....Hon låg kvar en stund och jag gick vidare in i affären, tänkte ju knappast stå kvar där. Då skulle ju folk tro att ja inte kan uppfostra barn. Jaja efter en stund kom Maria fram och sa förlåt Sanna.....ja fick tårar i ögonen, känsliga ja haha! Sen dess har vi inte haft några konflikter och det hände när hon var tre. Undra om hon fortfarande kommer ihåg det eller om hon bara har blivit underbar?

Å på fredag blir det party,party.......bolget nästa! Ska supa båda dagarna, ja förtjänar detta nu men ja ska akta mig för grabbar för dem får en bara att bryta foten, haha. Så ja ska fixa en t-shirt å skriva HÅLL ER PÅ AVSTÅND, ska stå på brösten och på ryggen TITTA MEN INTE RÖRA!!!!

ha det kanon folks, hoppas ni har haft en bra helg! Pööööösss å kram alla mina vänner, ni är grymmast!

Är det så svårt att förstå?

Idag har vart en knäckande dag, ja mår sådär. Egentligen borde ja inte klaga men det handlar om en del av mitt hjärta. Ena halvan är helt förvirrad och jag vet inte hur jag känner. Andra halvan är knäckt, jag har gråtit flera gånger idag, tårarna tog inte slut. Tess gick igenom besiktningen och ägaren är helt konstig, han ändrar priset hela tiden....jag vet varken ut eller in längre. Han tänker bara på pengar å han vet att han inte får sålt henne vidare eller att hon garanterat kommer tebax. 3 år förjäves liksom.....ja har fäst mig vid henne. Jag kommer sluta med ridningen helt om ja inte får ha kvar henne, det kommer knäcka mig! Hon betyder allt för mig....hon får mat före mig, sista pengarna går till henne.Ja det är jobbigt men ja måste bita ihop å hoppas det löser sig. Hoppas han förstår, ja har många på min sida.

Tack för en trevlig kväll och Mimmi å Elin med på SHell! Nana så gott.....................

RSS 2.0