Hur ska detta gå?

Ja du det kan man undra. Imorrn är dagen D, den dagen som ja har väntat mest på i hela mitt liv. Tess ska besiktigas och jag är så jädrans nervös, jag vet inte hur detta ska gå. Tänk om hon inte går igenom, vad gör ja då? Skickar hem henne och mister 3 år arbete som jag har lagt ner på henne. Det får inte bli sååå men ja är nog inte klok men ja ska köpa henne trots om hon inte går igenom, för hon kommer alltid förbli min.
Bara ägaren går med på att ge oss ett bra pris, ja som är kass på att pruta. Men vad faan det måste gå, oavsett hur envis han är så måste han nöja sig med det vi har å erbjuda. Hoppas han inte har ångrat sig angående priset......då blir ja knäckt på gubb faen.

Idag har det var en kanon dag.....morgon utsläppet av hästarna, så mysigt! Sen hem å sova tre timmar och efter det åkte ja till jobbet en sväng. Jag är saknad, fick tårar i ögonen när ja gick därifrån. Jobbigt men snart är ja BACK ON THE ROAD.
Då ska ja jobba gärnet. Sen ringde Malin och ville bjuda mig på kinamat, hon är bara för go. Så vi åkte te ÖB först å ja var tyugen å köpa ett nytt täcke te hästen , för hon älskar tydligen att slösa mina pengar, jääävla Golddigger, dendär Tess. 
Sen åkte vi å hämta mat, det var så himlans gott....å det var trevligt att umgås med Malin och bara sitta å tjöta massa skit. Sen vid sex blev det dags att fara igen och då till stallet när en annan Malin skulle rida. Det gick bra i slutet, haha....hon ska alltid testa alla dendär damen.

Så nu sitter ja här i min ensamhet och funderar skarpt på att gå å dra täcket över huvudet och nana kudden. Ställa väckaklockan på halv nio, blir bra....haha! Har ju ingen brådska te något egentligen.  Jaja nu ska ja ialf duscha......tack gode gud för att man bor i en bostadsrätt för här får man duscha precis när man vill på dygnet.....å dte bästa som finns är att skölja av sig innan man ska sova. Ibland blir det raggardusch också när man är extremt stressad.

Ha det gott folks å nana så gott, allihopa!


Blåst!

Idag då, lördagen 27 september....ska ja inte göra något! Igår natt gjorde ja något jag trodde att ja inte skulle våga på ett tag, å det var att starta Pärlan. Jag satte mig och klappade henne över instrument brädan innan ja vred om nyckeln. Ny koppling har ja fått också, den förra slirrade så jag var ju van vid att köra med den. Så hur skulle detta gå nurå, när man haft foten i en heffaklump i 7 veckor? Vissa tror la att ja inte är riktigt klok. Men ni ska veta att så fort jag började backa ur bilen från parkeringsplatsen och körde runt i Lunden, kändes det som om ja kört hela tiden. Foten gjorde inte ont och ja kunde känna allt med den, tack gode gud för det! Nu slipper ja sitta här instängd hela dagarna å vänta på att någon ska komma å hålla mig sällskap.
Så vad ska jag göra idag, jo det blir nog Shell en sväng. Mimmi jobbar där så ja tar la en körv å lite snack så där.
Sen måste ja åka ner till stallet och greja lite, morsan får mocka det klarar ja inte själv än, eftersom ja inte får gå utan kryckor. 2 veckor ska ja konka runt på dem, seeen jag då får ja gå jätteförsiktigt för ja får inte vricka foten eller så. Jag kommer ta en del utsläpp på morgonen i stallet, ska bli så skönt å få lite å göra. Dessutom får man betalt för det.
Igår på mötet insåg jag en sak, det är tyvärr så men vad faaan! TAck för att ja får ha kvar mina hinkar, ja har ju trots allt en anledning.Shit denna blåst alltså, då är det skönt att bo i staden. Detta var härligt mitt i sommarn denna bild får mig att bli så glad.
Nu ska ja dra, ha det kanon folks å trevlig helga..........

Shit asså!

Hon kan sjunga kan ja lova.....Sök på Anna Bergdahl Idol 2008 på Youtube. Jääävlar man får tårar i ögonen.
Ikväll ska jag på kakkalas, ja ska frossa som bara den! Skriver sen när jag har vart där, nu ska ja dra te tvättstugan....

Ännu en dag!

Japp det blev skolsken idag med. Man klär på sig alldeles för mycket och tror på att det ska vara kallt.
Imorses följde jag med Frida å mamma ut till stallet, guud vad mysigt det var med lite stalltjänst, bra start på dagen ju.
Denna dagen har vart kanon och jag väntar med spänning tills fredag, det är dagen D då.
Jag ska bli av med gipset. JIPPIE!
ÅÅ nu ska ja käka en massa skitmat igen, pizza dags! Ska bli så gott.
Jag hoppas att det kommer bli bra, ja längtar tills det är dags......wow säger jag bara, vilken känsla jag får.

Ha det kanon folks....


Kolla in denhär bruden...jäävlar! www.youtube.com/watch?v=ak-QlfJOt-o

Gott folk nu är det dags igen!

Denna dagen började med skön sovmorgon, guud va jag älskar det! Kommer bli svårt att gå upp sen när man börjar 7. Men imorgon bitti är det stalltjänst som gäller så då får jag kliva upp halv sju, öva lite.
Dagen idag har hittils vart kanon, åkte till granngården och köpte lite grejs där. Sen blev det ÖB och till sist Max, mums.
Jag längatr till fredagen som bara den, då flyger gipset av. JIPPIE


För ni som undrar så ja om hon går igenom besiknigen så är hon min innan årskiftet. Har ridit in henne och lagt ner mycket jobb på denna häst. Hon är underbar men enormt krävande och en personlighet som är jättesvår att hitta. Tog denna hoppbild på henne för jag vet hur hon älskar att hoppa, hon blir helt galen :P
Frida som rider på henne här på bilden är medryttare och väldigt duktig. Hon är en av få som klarar av att rida på Tess.

Så ha det kanon nu folks, ja ska kolla vidare på alla mina såpor haha. Riktig shit men vad faan gör man inte då.

Välkommen till min nya blogg!

Tjho Sanna här har gått å skaffat en blogg, så för ni som älskar att läsa....varsegod! Nu inom snar framtid kommer ni veta allt om mig! Här nedanför ser ni nu en fin bild på min bebis och frida.
En riktig buse detdär, skärpning gäller nu! Kax-Maja

RSS 2.0