Ingen bra start för år 2009!

Jag hade en känsla i magen att detta år kommer bli det bästa i mitt liv, för jag har aldrig haft ett sånt år. Så nu kände ja att det var dags men så kvart över tolv 010109 tog det en dramatisk vändning!
Jag jobbade hela dagen först 11-15 i Skultorp och tack för allt ni sa om mig, ja blir så rörd! Sen in till stan och jobba 16-21.15 i staden på en gruppbostad. Igår insåg ja hur mycket ja älskar mitt jobb, när någon blir glad när man kommer och tycker om en.
Så efter detta jobbet så åkte ja hem och duschade, gjorde mig iordning. Sen begavs det av till Skultorp igen för att fira nyår med mina godingar. Jag var chafför, lika bra å ta bilen. Fick god mat och trevligt sällskap. Dags för att smälla raketer och ja håller mig på avstånd, de är fina att titta på men ja gillar inte ljudet. Så ja stod med tack över huvudet och kollade mot skyn.
Hittills var denna dag helt perfekt. Men så tänkte ja att nu måste ja åka och kolla läget med grabbarna i stan, skulle köra hem dem. De var på hemma fest vid Billingen. Jag kom inte så långt.....
Hade en bil framför mig och helt plötsligt körde den mot rött, ja var den första på plats. Hörde barnskrik.....ja var helt knäckt men tänkte att nu måste du fokusera Sanna. Det var så hemskt att se hela förloppet. Ja tvärnitade och sprang fram till bilen, det kom mer folk så vi hjälptes åt tills ambulansen kom. Vittnade för polisen fick ja göra.....å en grabb till!
Jag har fått min chock nu....bilderna är kvar i huvudet, allt blod, all förtvivlan dom kände.
Dethär året kommer alltid sätta sina spår, även för den familjen. Jag klandrar ingen människa, alla gör misstag på olika sätt.....dom hade änglavakt!

Så hur kommer detta år bli???
Ja jag hoppades jag kunde ge mig själv ett svar på denna frågan.......

RSS 2.0