Varför gör du så mot dig själv?

Det är en fråga ja ställer mig.....Du har allltid gjort så men när ska det ta slut?
Grejen är den att du har en TOPPEN tjej som verkligen gillar dig å du tycker om henne men inte tillräckligt tydligen men endå måste du spela med henne å ge henne falska förhoppningar. Endå springer du å stötter på andra är det schysst?
Ja blir så arg på sådant.....du kommer va själv en vacker dag, ingen som vill ha dig!
Du var en gång en bra vän, ett liv och något fantastiskt....men vart tog det vägen?
Just nu ser ja bara en person som inte vet vad den ger sig in på, en person av stor förtvivlan....å din empati vart tog den vägen?
Varför ja ens bryr mig är att ja bryr mig om de stackarna du sårar gång på gång.....det är de enda.
Hoppas hon upptäcker en vacker dag vilken idiot du är.....


Härom dagen såg ja ett ljus som fick mig att känna att ja faktiskt trivs med mitt liv jag har nu.....kan inte ha en mer varierande arbetsplats än vad ja har nu, fara runt på olika ställen å se hur olika alla arbetar. Man lär sig något nytt hela tiden, toppen! Jag har en häst som är grym, betyder så mycket för mig. Har bil å körkort, kan ta mig vart jag vill.....det är underbart!

Längtar till sommarn faktiskt, inte värmen utan alla bilträffar.....allt folk, härlig musik å V8, känner mig som lyckligast då.....det är det bästa på hela året å man vill bara ha en repris gång på gång.....men man får alltid vänta 6 månder innan det är dags igen...snaaaart så!

Nepp nu ska ja tjilla.......ska till min karl en sväng! Ha det fint folk

Life!

Mitt liv känns för nurvarande ganska bra....ja trivs med det jag har! Men lite varation skulle göra susen.....ja har så mycket drömmar som ja snart känner att livet rinner iväg för. Åren går så ruskigt fort. Å ja vill inte se tebax på mitt liv när ja blir gammal att ja aldrig uppfyllde detta, något kan man ju iallafall kämpa för. Det är egentligen inga svåra grejer men man kanske måste offra en hel del å är det värt det? Just nu känner ja att ALLT är värt det, det skulle betyda så mycket å ja skulle bli så mycket lyckligare....det har varit en dröm som ja haft så länge ja kan minnas.

Ja har världens bästa jobb....och det ger en så mycket glädje tillbaks. Toppenbäst!


Nepp nu ska ja gå å göra sallad till jobbet, ha det fint gott folk......

Nothing!

Egentligen har ja inget att berätta förutom att livet går sin lilla gång här hos Sanna. Ja äter, sover och jobbar!
Men ska försöka skriva ner några meningar.
Den 31 Januari var det dags för Tess tredje dressytävling.....fast denna gång med en annan ryttare. Tess har aldrig vart en stjärna i dressyr, hon brinner för hoppningen. Men så red en tjej henne en vecka när min medryttare var borta....Tess var som en helt annan häst, helt underbar!
Frågade lite försiktigt om hon ville rida henne på dressyrtävlingen, jättegärna sa hon! Jag var så nervös den dagen å ja kände på mig att det skulle gå bra men inte så bra som att dom blev 2:a. Jag var så jääävla stolt, tänk att få uppleva den känslan. Det var häftigt! De vill ja uppleva fler gånger.

Sen en dag fick ja inse att oojjj vad paff ja blev. haha vi får väl se vem som har rätt i slutändan.

RSS 2.0