En känsla!

Detta har varit en bra toppen dag! En sån dag som man bara njuter av livet och allt där till. Man har umgåtts med männsikor som betyder mest i världen och tillbringat kvällen på världens bästa plats, stallet!
Ja har idag tänkt mycket på vilka fina människor ja har runt omkring mig, alla är olika på sina sätt men endå är de de allra mest underbaraste vännerna ja har! De ger mig så otroligt mycket, utan dem vore ja ingenting!

Tiden på hästryggen får mig att släppa allt, de är nog den mest härligaste känsla som finns....man bara njuter av varje steg hästen tar och det är bara ja och hästen helt själva....inga krav, inga måsten, inget ansvar....bara göra det man själv känner för. Det är enda gången ja har all tid i världen dessutom.

En otroligt vacker människa har ja även stött på igen, fin personlighet, ett hjärta av guld! Tack för att ja har fått lära känna dig.

Glad över att sommaren börjar komma krypandes, vara utomhus mycket...njuta av fin, gammal musik och ljudet av V8 i bakgrunden, det är de bästa med sommaren! Det var en tid då ja önskade att ja fick uppleva 50-70 talet, det gjordes grymt bra musik då och då var det ingen ovanligt med en fin amerikanare på gården. Dessutom var klädstilen häftig. Det verkar som att de som fick uppleva 50-talet hade väldigt roligt, mycket roligare än vad vi har nu! Vad kan det beror på? Jo att åren förändras fort och männsikor följer med i det. Nu på vårat 2000-tal så görs en hel del låtar som inte betyder något , dock de som gjordes på 50-70 talet betydde något, det var känslor, kärlek, sorg, olycklig kärlek, nostalgi, glädje osv.

Dessutom så är det något som är det vackraste ja har sett! Ja har lovat mig själv att aldrig glömma av det, kan inte låta bli att le varje gång ja tänker på det! Å ja kan inte beskriva den känslan heller som ja känner när ja tänker på det! Helt otroligt är det iallafall......underbar känsla är det.

Nu ska fortsätta njuta av denna toppen kvällen!

Over and Out!


Nostalgi!

Det var längesedan sen sist kära blogg. Saknar det att bara sitta och skriva, det är de bästa ja vet att skriva om mina funderingar, livet osv.

Mitt liv har varit bra sen "sist" ja skrev här. Jag har fått uppleva saker som ja aldrig trodde existerade och sen har ja fått några fina vänner för livet också! Så det har varit en både dålig och bra tid. Jag älskar mitt liv även om ja saknar mycket. Men ja tror att man måste ha något att längta efter också, annars vore livet alltför tråkigt!

Ja njuter fortfarande av att vara stallet, umgås med mina underbara vänner, lyssna på riktigt bra musik och göra precis vad ja vill. Det kallar ja Nostalgi, för mig är det Nostalgi....en känsla, något vackert!

Så det var allt för mig ikväll! Njut av livet, de ska ja göra iallafall.....

Over and Out!


RSS 2.0