Energi!

Detta har varit en mycket bra Tisdag, har fått så mycket tid för mig själv. Det är skönt att bara få vara en dag, utan att ha fullt upp hela tiden. Har överlevt en maratonhelg på 20 timmars arbete, utan rast! Så det behövdes verkligen en dag att bara ta det lungt.

Just nu tvättas det, så ja har arbetskläder imorgon. Sen ska ja åka ut till stallet och putsa min favvo sadel, någon ska tydligen prova rida den imorgon. SÅ den måste vara fin. Efter det ska ja pyssla om min häst som har vart sjuk länge nu, hoppas hon är bättre nu. Ta lite sommarkort och bara njuta av livet! Det är helt underbart med att ha en egen häst, visst är det mycket jobb...men så mycket som de ger tillbaka så är det absolut värt det.
Så ska det köpas en ny sadel snart också....och fler planer på gång. Känns toppen!

Lägger in en bild världens finaste. OHH MYY vad stor ja ser ut på henne men hon är över 160 cm och ja var väldigt tjock då :p Nu ska ja grejja vidare.....tjooheeej!

Landa?

VAd får en att göra de valen man gör här i livet? Det är en fråga som ja ställer mig ofta, hur hade situationen sett ut om ja agerade på ett annat sätt? Kunde det blivit ännu bättre än vad det blev osv...

Jag står inför 2 svåra beslut just nu, trodde aldrig det kunde vara så svårt att bestämma sig. Grejen är den att jag har det väldigt bra i mitt liv just nu och vill ja förändra det med chans att det antigen blir sämre eller tio gånger bättre? Ibland bara ibland önskar ja att man kunde förutspå hur det skulle gå, speciellt när det gäller så STORA saker.

Fick en fråga idag vad vill ja göra med min dag, utan några måsten i den dagen!
Ja skulle vilja ha en dag där ja bara får rå om mig själv, ta hand om hästen, sova länge, gå å simma och njuta av att vara jag! Saknar sånna dagar, alla borde ha en sån dag minst en gång i veckan...för att hitta tillbaka till sig själv. För utan dessa dagar känns det som man lever i alla "måsten" jämnt. Ja måste.....jobba, tvätta, handla, laga mat, städa osv....
Ibland känner det som om allt bara går av farten och nånstans på vägen tappar ja mig själv.....när ska ja hinna bearbeta allt och få tänka. Tid för sig själv, det är nog den mest värdefullaste tiden som finns.

Ha det bra, alla kära vänner....ni är BÄST!
Over and Out!


RSS 2.0