Bättre att ångra något man har gjort än att ångra att man aldrig gjorde det!

Denna helgen har vart kanon, så rolig. I fredags hände inte mycket på dagen, jag var så sugen på öl dessutom men men pga av det tråkiga som har drabbat våran familj så bestämnde ja mig för att hålla mig nykter hela helgen.
I slutändan är det alltid skönt. I Fredags kväll åkte ja till Malin där vi firade Fredrik lite...sen åkte ja å hämtade dem på Prima i stan. Å ja som alltid får något ryck, ville åka upp till Billingehus parkeringen och busa lite, ja gör det ibland i smyg...helt själv. Jo jag har en framhjulsdriven bil men vet ni vad det går faktiskt att slira med den också....så på med en riktigt bra Rockabilly skiva å njut......fy faaan vad det är härligt. Grabbarna som var med i bilen var rätt så tysta dem efter, haha de blev nog lite skraja.
Sen ialf för att ja hade så mycket folk i bilen började den nästan koka...körde ju högst 5 min. Själv kan ja köra 1 timme utan att något ändras. Men ja kom en bit skulle åka å hämta Micke....bilmekaniker också, vi fatta liksom inte varför motor aldrig blev kall...vi ordnade med vatten å skit. Ja kastade mig ju ur bilen å slängde upp motorhuven, där stod vi intill vägen i mörkret. Ja ska fixa en ficklampa nästa gång för banemej ja såg inte ett skit...
Jaja väl uppe hos Micke....så hällde vi i vatten men det rann rakt igenom, skumnt va? Så vi ordnade ficklampa och själva slangen hade lossnat från stycket...så det var fram med mejsel och en metalring som skulle hålla det på plats. Så å nu går den som smort.

Igår blev ja så enormnt besviken på dig.....du kommer vara helt själv en dag, för du fattar inte att du sårar människor. Jag skiter i dig fullständigt nu, lev ditt liv...å du ska skita i hur jag lever mitt.
Jag trodde du var en RIKTIG vän men knappast, vi har delat mycket du å ja......När du hör av dig då kommer ja säga jaså nu duger det minnsan, så har det alltid vart, så typiskt dig!
Jag har ställt upp för dig i alla lägen nu är det slut med det, ja kommer inte va så jävla snäll....å ja kan säga såhär folk  har börjat märka förändring. Jag kanske förlorar en eller två vänner på kuppen men då har jag insett att dem är inget att kämpa för, för ja får inget tebax utan dem behandlar mig som skit endå. Jag har så mycket vänner så ja klarar mig utan en eller två.

På fredag gäller det, fy faan vad skoj vi ska kära vänner.....ja längtar!
Å på tisdag börjar jag jobba med helt nya arbetsuppgifter och det ska bli spännade, byta totalt men fortfarande fast jobb men 100 % så skönt......men kommer inte va ledig så mycket bara men vad gör det. Ja bryr mig inte!

Jaja gott folk nu ska ja gå å lägga mig, sista sovmorgonen imorrn, 3 månader har jag var ledig....nya krafter å en ny Sanna är på ingång!

Å du ja ångrar inte ett skit det var det bästa ja har gjort.......Haha

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Du är bäst gumman! Stencool :) På fredag ska vi rocka.... Fan vad jag garvade när du skrev att du brukar åka upp till Billingehus själv ibland, hahaha. Du är för go.

2008-11-10 @ 15:16:56
Postat av: frodil'

haha jag älskar att läsa din blogg Sanna, du är bara för skön!

2008-11-16 @ 10:35:15
URL: http://frodil.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0