Free Falling...........

På begäran av flera vänner så ska det bloggas mer av mig å ja ska skärpa mig med det. Sitter här nu med hörlurar på huvudet å ser ut som ett fån, diggar stenhårt Walking in Memphis!
En låt som man bara förut har tyckt att den var bra, bara bra men så den dagen då en blyg kille tog mod till sig och klev in på Idol casting och fick halva svenska folket att tappa hakan. Han satt och tittade ner i backen och gjorde några fingerrörelser och började spela på sin gitarr.......man tänkte antigen sjunger han förjävligt eller så är det faktiskt ganska bra. Å det var över förväntan....alla kommer att sammanfatta Calle med Waking In Memphis. Han fick mest röster å det hade dessutom vart röst rekord i semifinalen. Tack för att du ville dela med dig av din sjungkunskaper......Rock On!

Sen idag fick ja en sån känsla......en otrolig känsla att ja bara rös. Tänkte att fy faan även ja kan lyckas. För en gångs skull så log ja hela vägen till jobbet.
Frida tack för att du gör detta möjligt med Tess, utan dig hade hon inte fått uppleva det! 1,15 cm med ryttare det är enomnt högt å för ett år sedan hade ni inte fixat det. Jag vågade inte titta, trots att ja visste att ni skulle fixa det. Tänk att ni har blivit så tajta med varandra efter din otäcka olycka med henne......Jag är så jääääävla STOLT ska ja säga. Alla de som aldrig och fortfarande inte tror på varken mig,dig eller Tess....borde ha sett er idag! De kan inte säga ett ljud efter detta........Jag kan bara inte sälja mitt ALLT, inte efter detta. Det var en sån känsla som ja vill uppleva fler gånger.....

Jag måste få prata med dig, kan inte sluta tänka på det......vill bara reda ut allt! Skönt med en annan sak ialf att vi kunde prata som vanligt, saknar alla våra stunder.
Jo men såhär är det, ja tänker ofta på det.....varför du sa som du gjorde, trots att vi inte känner varandra...Hmm ja vad säger man!

Jag har börjat inse att ja nog inte får de jobbet ja sökte.....ja blir så ledsen, vill så hemskt gärna ha det. Känner att ja behövde det, ledig alla helger å jobba dagtid, tid att få åka ut till stallet där tankarna inte existerar. De är så skönt att åka ut dit å släppa alla bekymmer......men när man inte får den terapin varje dag utan kanske var tjedje dag då blir ja knäpp, asdeppig......man måste kunna få kombinera saker man behöver ha för att må bra med jobb.....

Nu ska ja hoppa i bingen! Men gott folk, vi ses

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Äntligen ;) Sanna, det kommer fler tåg med jobb ska du se, en vacker dag blir det din tur! Jag kommer hem på torsdag, saknar dig så mycket så vi måste ses!

2009-12-13 @ 18:19:58
URL: http://mimmis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0