Det var de

Tjo gott folk förlåt att ja är så dålig på att skriva här men ja har inte haft så mycket att berätta heller.
Jag kan meddela alla att nu är man hästägare, älskade Tess nu är du MIN bata MIN å ingen kan ta dig ifrån mig. Du är det bästa som har hänt mig, tack för allt du ger tillbaka.

Sen har ja vart i Ungern, Budapest! Det är verkligen värt ett besök om ni aldrig har vart där. Enormnt vackert en stad. Vi var där i fyra dagar och visst ja tyckte det var jätteroligt där och billigt med allt. Ja längtade hem sista dagen som bara den....vardagen saknade jag! Hur kan man sakna vardagen samma sak hela tiden, jobb, stallet,sova, äta samma ramsa hela tiden. Nu när ja väl sitter här hemma i vardagen tycker ja det är skönt samtidigt som jag bara vill bort, lååångt bort för att släppa allt. Bara ja kunde ta med mig min häst å mina vänner så skulle ja inte tveka en sekund att dra. Jag är så trött på allt här, ibland undrar ja om folk verkligen saknar en när man väl är borta.
Jag har kört varje crusing hittills för jag orkar inte supa å vågar inte heller, då blir ja bara för full. Lika bra att vara nykter och ha koll på läget.
Tycker även det är skoj att köra man får mycket skratt och sådant endå.
En crusing var tuff där ja sprang på en person som ja inte trodde ja skulle träffa då. Samtidigt som ja ville träffa han......idag erkände ja att ja älskar han över allt annat. Ja måste kunna släppa han för att gå vidare och få känslorna att svalna, det var lätt förut. Då brydde ja mig knappt, du kom krypandes och åter igen var ja fast i fällan. Det gör ont i mig när ja skrev i smset att ja älskar han....det ska inte göra ont, det ska vara det bästa som finns att säga, de finaste ord som finns på denna jord!
Ja upptäckte även en sida till idag av honom, ja visste att den fanns men inte att han skulle utsätta den för mig. Trodde inte han ville såra mig så....visst han var väldigt full men tänkte nog inte på det då att ja skulle upptäcka det. Å att han dessutom berättar om oss för andra är det dummaste du har gjort. Ja trodde mer om dig men icke. Trodde du hade växt upp för ett ögonblik men det var verkligen bara ett ögonblick.
Jag skulle aldrig förlåta det du gjorde mot mig och varför bryr ja mig ens om honom....jo för ja älskar han av hela mitt hjärta. Jag förtjänar bättre, ja vet det! Vi är väldigt bra vänner men samtidigt kan ja inte se ett liv utan han, vänner ska man vara rädd om. Han är en väldigt god vän men ja måste nog tyvärr bryta med han helt för att få det att funka. För att ja ska orka med vardagen, för när han är här känns allt så jävla bra. Men ja måste släppa taget helt om han nu. Å vad skönt det var att få prata av sig lite. Borde göra det oftare!

Nepp nu ska ja sova, tre dagar kvar å jobba sen semester, ska bli så gött.......bara njuta av det ska ja göra, sova länge å tat lungt. Inget stress! Sen jobbar man bara fyra veckor igen och sen går man på semester igen...så skönt...då blir inte sommaren så lång.
Jajaj gott folk nu ska ja dra ha det kanon.

Kommentarer
Postat av: anniz

Ungern är bra :D /anniz - med ungerska anor

2009-08-15 @ 17:45:21
URL: http://magyarisch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0