En känsla!

Detta har varit en bra toppen dag! En sån dag som man bara njuter av livet och allt där till. Man har umgåtts med männsikor som betyder mest i världen och tillbringat kvällen på världens bästa plats, stallet!
Ja har idag tänkt mycket på vilka fina människor ja har runt omkring mig, alla är olika på sina sätt men endå är de de allra mest underbaraste vännerna ja har! De ger mig så otroligt mycket, utan dem vore ja ingenting!

Tiden på hästryggen får mig att släppa allt, de är nog den mest härligaste känsla som finns....man bara njuter av varje steg hästen tar och det är bara ja och hästen helt själva....inga krav, inga måsten, inget ansvar....bara göra det man själv känner för. Det är enda gången ja har all tid i världen dessutom.

En otroligt vacker människa har ja även stött på igen, fin personlighet, ett hjärta av guld! Tack för att ja har fått lära känna dig.

Glad över att sommaren börjar komma krypandes, vara utomhus mycket...njuta av fin, gammal musik och ljudet av V8 i bakgrunden, det är de bästa med sommaren! Det var en tid då ja önskade att ja fick uppleva 50-70 talet, det gjordes grymt bra musik då och då var det ingen ovanligt med en fin amerikanare på gården. Dessutom var klädstilen häftig. Det verkar som att de som fick uppleva 50-talet hade väldigt roligt, mycket roligare än vad vi har nu! Vad kan det beror på? Jo att åren förändras fort och männsikor följer med i det. Nu på vårat 2000-tal så görs en hel del låtar som inte betyder något , dock de som gjordes på 50-70 talet betydde något, det var känslor, kärlek, sorg, olycklig kärlek, nostalgi, glädje osv.

Dessutom så är det något som är det vackraste ja har sett! Ja har lovat mig själv att aldrig glömma av det, kan inte låta bli att le varje gång ja tänker på det! Å ja kan inte beskriva den känslan heller som ja känner när ja tänker på det! Helt otroligt är det iallafall......underbar känsla är det.

Nu ska fortsätta njuta av denna toppen kvällen!

Over and Out!


Kommentarer
Postat av: Eve

Åh, låter verkligen som du haft en toppendag! Bra vänner är guld värda. Saknar ridningen jag, får väl försöka ta upp den igen så småningom. Hoppas du får en fin valborg! //Evelina

2011-04-30 @ 15:14:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0